RELACJA NA ŻYWO !!!!!!!!!!                           19 maja od godz. 9:00 na PLO TV                         z Turnieju Lanowego FIFA 12 Euro-Cup .............................  ZAPRASZAMY GORĄCO !!!!!!   RELACJA VIDEO-LIVE I PUCHAR MW3 2on2 X360 : 1 miejsce [P_G] PHANTOM GAMING .................  2 miejsce [PLM] POLISH MARINES .......................... 3 miejsce [PSL] ARMIA POLSKICH ROLNIKÓW PS3 F1 GP Wielkiej Brytanii: Elita - 1. Kamaczo 2. Herbatnik 3. AcePL     Liga "A" - 1. Kiersztyn 2. Tomaki 3. Kimi  Gratulacje!!! F1 2011 XBOX 360 RED PLANET SPANISH  GRAND PRIX     LIGA A 1. Masta 2. CCC 3. Kociu    LIGA B 1. Crissel 2. Olek 3. Kamil K.   LIGA C 1. Slepy 2. Wiesiek 3. King    GRATULACJE !!!! 20.05.2012 F1 X360 RED PLANET MONACO GP    LIGA A godz. 11:00   LIGA B 21:00   LIGA C 21:30
sobota, 19 maja 2012

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Indian Grand Prix

Indian Grand Prix 3 mies. temu #35444

• tprudzic
  • ( Moderator )
  • Moderator
  • Oklaski: -2
  • KIEROWCA F1 PS3
  • MODERATOR F1 PS3 - Elita
  • tprudzic
Niedziela, 19.02.2012 godzina 21:00

india_016.jpg

Qindia.JPG

R_2012-02-19.JPG

Ostatnio zmieniany: 2 mies., 4 tyg. temu przez tprudzic.

Odp: Indian Grand Prix 2 mies., 4 tyg. temu #35906

• tprudzic
  • ( Moderator )
  • Moderator
  • Oklaski: -2
  • KIEROWCA F1 PS3
  • MODERATOR F1 PS3 - Elita
  • tprudzic
no to za nami pierwsze Q i R w deszczu ;-). jak dla mnie bardzo udane, ale po kolei:

Q - P2 z niewielka strata do malkona, jak na pierwsze moje Q w deszczu bylem bardzo zadowolony. nie liczylem na tak dobra pozycje.

R - prawie wyprzedzilem malkona na starcie, ale jednak odpuscilem zeby nie zrobic za duzego zamieszania, pozniej strata pozycji na rzecz kamaczo i przez polowe wyscigu jechalem na P3. na zmiane opon zjechalem kilka kolek za czolowka, co zaowocowalo lepszymi czasami w koncowce. po wyjezdzie z pitstopu bylem na P3 ale bardzo blisko za kamaczo i przed herbatnikiem. bylem niewiele szybszy od kamaczo i przez kilka kolek troche go cisnalem. mialem kilka nieudanych atakow, ale w koncu sie udalo. malkon byl poza zasiegiem, ale z P2 jestem mega zadowolony bo w deszczu spodziewalem sie gorszego tempa.

gratulacje dla wszystkich, ktorzy ukonczyli wyscig, najwieksze gratsy dla malkona za pierwsze zwyciestow w lidze i awans na 3 miesce w generalce.

zupdatowalem tabelki, prosze o weryfikacje, prosze rowniez o podrzucenie wynikow Q.
nie jestem pewien czy ktos rozbil bolid w Q - jak tak to prosze sie przyznac.

Odp: Indian Grand Prix 2 mies., 4 tyg. temu #35967

• lukaszt_89
  • ( Użytkownik )
  • Junior V.I.P
  • Oklaski: 3
  • KIEROWCA F1 PS3
  • Ostatni Samuraj
Jazda w deszczu na ustawienia na suchy tor jednym słowem masakra :D ale od początku.

Kwalifikacje
Co do czasu na pewno mógłbym go poprawić w końcówce ale zawsze musiało zdarzyć się to coś. No nic p3 też nie najgorsze.

Wyścig
Start bardzo zachowawczy by nikomu nie zrobić krzywdy, dzięki czemu udało mi się utrzymać moją pozycję. Dojazd do drugiego zakrętu i dostaję od kogoś w tyłek, ale nie będę składał żadnych wniosków o karę ze względu na warunki. Później próbuje gonić czołówkę i tak ją goniłem, że wypadam z toru. Będąc poza torem delikatnie cofam i co gra doszła do wniosku, że da mi kare Wtedy dla mnie się już wyścig skończył. Do końca jazda z mniejszymi czy to większymi błędami. P4 mnie zadowala. Graty dla podium i Malkona za pierwsze zwycięstwo. Nie ma co panowie robi się coraz ciekawiej w generalce. Mam nadzieje, że podobnie będzie przed ostatnim wyścigiem. Pozdro.

Odp: Indian Grand Prix 2 mies., 4 tyg. temu #35970

• malkon777
  • ( Użytkownik )
  • Senior
  • Oklaski: 2
  • KIEROWCA F1
  • malkon777
tprudzic napisał:

gratulacje dla wszystkich, ktorzy ukonczyli wyscig, najwieksze gratsy dla malkona za pierwsze zwyciestow w lidze i awans na 3 miesce w generalce.

Dzięki

Cieszę się, że udało mi się wygrać zarówno kwalifikacje jak i wyścig, zwłaszcza że wszystko odbyło się na mokrej nawierzchni.
Przez pierwszą połowę wyścigu Kamaczo siedział mi na ogonie i nie mogłem się go pozbyć. Atakował 2-3 razy ale w tak trudnych warunkach ciężko wyprzedzić bo z przodu praktycznie nic nie widać. Po wyjeździe z boksu przewaga zaczęła rosnąć, Kamaczo spadł na 3cie miejsce a na drugie wbił Tprudzic który odrobił w końcówce około 3 sek. Było to jednak za mało aby mnie dogonić i spokojnie dojechałem do mety z lekką przewagą.
Przez cały wyścig towarzyszyła mi pełna koncentracja, co pozwoliło mi uniknąć błędów i jechać w miarę równo każde kółko. Wiedziałem, że jakikolwiek uślizg lub co gorsza bączek może pozbawić mnie zwycięstwa więc obchodziłem się z kierą jak z jajkiem i udało się przejechać bezbłędnie te 30 kółek.

Mimo że nie było praktycznie bezpośredniej walki na torze, to wyścig był bardzo emocjonujący ze względu na pogodę.

Dzięki i do zobaczenia w słonecznym Abu Dhabi.

Odp: Indian Grand Prix 2 mies., 3 tyg. temu #36238

• malkon777
  • ( Użytkownik )
  • Senior
  • Oklaski: 2
  • KIEROWCA F1
  • malkon777
Wrzuciłem film z kilku pierwszych okrążeń, ale zapomniałem go tu wlepić wcześniej

Coś nie bangla więc zapodaję link

GP
Ostatnio zmieniany: 2 mies., 3 tyg. temu przez malkon777.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: tprudzic
Wygenerowano w 1.84 sekundy

Top Spin 4

Jeden z najbardziej prestiżowych a jednocześnie najpopularniejszych sport ...
Kup teraz

Cena: 69.90 zł

oszczędź 10.09 zł*!
* w stosunku do sugerowanej ceny detalicznej.

FIFA 13 PL

FIFA 13 to kolejna odsłona najpopularniejszego symulatora piłki nożnej tw ...
Kup teraz

Cena: 199.90 zł

oszczędź 40 zł*!

Lego Indiana Jones: The Original Adventures

Brązowa fedora na głowie, skórzana kurtka na plecach, bicz u pasa i nieod ...
Kup teraz

Cena: 79.90 zł

oszczędź 39.1 zł*!

Sklep internetowy Red Planet
Sklepik Polska Liga Online